DKK 359,75 (DKK 357,47 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Open Source Days 2012 -T-shirt

12.03.2012 kl. 09:00 CBS Solbjerg Plads, Frederiksberg C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 359,75 (DKK 357,47 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

No T-shirt with this ticket. Conference with 2 days of exciting talks

Open Source Days er i år fornyet med 2 dages spændende talere samt 2 dage med kurser, men er stadig lavet med udgangspunkt i open source-miljøet i Danmark.

I år har vi også et lounge område der er åbent hele weekenden så du kan socialisere med de andre deltagere. Der vil også være andre nye tiltag, så kom og se dem alle.


Historien:

Den første danske Linux/open source konference blev afholdt allerede i 1998. Både Linux98 og den efterfølgende Open Networks 99 var en success fra starten. Herefter kørte en populær serie af LinuxForum-konferencer. I 2008 skiftede konferencen navn til Open Source Days for at indikere at konferencen har fokus på hele open source miljøet - såsom Linux, *BSD, Apache, Samba og mange andre programmer og systemer.


Open Source Days styres af Open Source Days ApS med stærk støtte fra open source-miljøet i Danmark i form af et utrætteligt hold af hjælpere og ildsjæle.


Kom og lær en masse fra de spændende foredrag, 15 minutter lightning talks plus stande fra såvel både kommercielle virksomheder samt de væsentlige brugergrupper i Danmark.


Snak meget gerne med de andre deltagere - efter foredragene, skab kontakter og del viden, det er det vi alle sammen kommer for.